Učlani se u Aquila Fitness Centar

Učlani se u Aquila Fitness Centar brzo i jednostavno.

Otvori ugovor o članstvu, ispuni podatke, ispiši ga, potpiši i ponesi sa sobom kod prvog dolaska.

Ugovor se sastoji od upisa osobnih podataka, informacija o ozljedama i bolovima, vašim željenim ciljevima i načinima na koje želite vježbati i ostalim informacijama bitnim za uspješno vježbanje.

Popunjeni ugovor nam možeš poslati i e-mailom na adresu aquilafitnesscentar@gmail.com, a mi ćemo ga za tebe ispisati kod dolaska te ćeš ga kod nas na recepciji potpisati.

O NAMA

Aquila fitness i wellness centar nalazi se u sklopu novouređenog Multitematskog centra u Čakovcu i najmoderniji je fitness centar u regiji.

TERETANA

Teretana je opremljena BODYTONE spravama koje su dizajnirane tako da će svaki Vaš pokret biti pravilno izveden, učinkovit te siguran.

CJENIK I RASPORED

Svoj trening isplaniraj prema našem rasporedu ili prema dogovoru. Više informacija o cjeniku i rasporedu pogledaj ovdje.

INFRATRAINER

Ležeći bicikl INFRATRAINER pomoći će vam u oblikovanju tijela nakon prvog tretmana. Oblikujte i učvrstite mišiće te istopite masne naslage.

AQUILA BAR

Aquila bar je moderan bistro i noćni bar u sklopu MTC Centra. Nakon treninga idealan za druženje s ekipom uz zdrave i osvježavajuće napitke.

Kontakt

MTC Centar, Športska 6a, Čakovec

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 7.00-22:00

Subota: 9.00-15.00

Nedjelja: 17.00 - 20.00

Telefon: 091 143 3464

aves.aquila.ck@gmail.com

aquilafitnesscentar@gmail.com

Imaš pitanje? Javi nam se

GDPR