Grupni treninzi

Cilj grupnog programa je omogućiti vam što više raznovrsnih grupnih programa vježbanja, čiji je glavni cilj razvoj kardiovaskularnog sustava, snage, fleksibilnosti i oblikovanje vašeg tijela.

Razne vrste laganih, srednje intenzivnih i naprednih grupnih treninga daju vam mogućnost savladavanja raznih tehnika vježbanja koje odgovaraju vašem stupnju spremnosti i afiniteta.

Odaberite optimalan program za sebe i pratite vlastiti ritam. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno i s povjerenjem obratite se našim trenerima.

Upravo ti grupni treninzi osmišljeni su da bi se u određenom vremenu, najčešće 60 minuta, odradio kompletan trening. „Kompletan“ podrazumijeva aktivaciju velikog broja mišića i mišićnih skupina.

Zašto grupni trening?

  • Trening pod stručnim vodstvom
  • Trening pod stručnim vodstvom
  • Osmišljen i specifičan s obzirom na aktivaciju mišića
  • Trajanje: 60 minuta ili 45 minuta
  • Maštovit, dinamičan, zabavan
  • Motivirajući

Odaberi pravi grupni trening za sebe

BOOT CAMP

Trening u kojem u 60 minuta aktivirate sve mišićne skupine uz upotrebu raznih rekvizita (girje, medicinke, šipke, TRX, gume, bučice…) i vlastitog tijela, a temelji se na principu kružnoga treninga.

Saznaj više klikom ovdje.

AFTERWORK BOOT CAMP

Trening u kojem aktivirate sve mišićne skupine uz upotrebu raznih rekvizita i vlastitog tijela, a temelji se na principu kružnoga treninga. Njegove su specifičnosti intenzitet, brzina rezultata, timski rad i super atmosfera.

Saznaj više klikom ovdje.

AQUILA EXTREME

Program se temelji na konstantno promjenjivim, visoko intenzivnim funkcionalnim pokretima. Kružni trening sastoji se od stanica koje se izvode jedna za drugom uz kombinaciju vježbi za gornji i donji dio tijela.

Saznaj više klikom ovdje.

SLIM & FIT

Trening srednjeg intenziteta u kojem se vježbe izvode vlastitim tijelom i upotrebom rekvizita kao što su elastične gume, lopte, bučice malih težina. Koncept vježbi ciljano utječe na oblikovanje i učvršćivanje „kritičnih“ dijelova tijela: trbuha, stražnjice i nogu.

Saznaj više klikom ovdje.

HIT

Trening je visokog intenziteta u trajanju od 45 minuta. Treninzi visokog intenziteta, odnosno HIT treninzi, sagorijevaju izrazito velike količine masnih naslaga. Dokazano povećava tjelesne sposobnosti (izdržljivost, snagu, brzinu), sportsku izvedbu i kondiciju.

Saznaj više klikom ovdje.

PILATES / CORE FIT

Program laganog do srednjeg intenziteta kojim se jačaju mišići stabilizatori kralježnice, a istežu i relaksiraju napeti mišići u području vrata, ramena i zdjelice. Provode se vježbe jačanja, istezanja i disanja uz pomoć vlastite težine tijela, lopti i traka.

Saznaj više klikom ovdje.

SENIOR FIT

Program koji se temelji na vježbama prilagođenim umirovljenicima s ciljem poboljšanja pokretljivosti, izdržljivosti i tonusa mišića te općenito boljega psihofizičkog stanja. Sve vježbe niskog su intenziteta.

Saznaj više klikom ovdje.

“Tjelesna kondicija nije samo jedan od najvažnijih ključeva za zdravo tijelo, to je temelj dinamične i kreativne intelektualne aktivnosti.”

– John F. Kennedy

INDIVIDUALNI TRENINZI

Želite li vježbati uz pomoć trenera i pod stručnim vodstvom, dogovorite individualne treninge. Treneri će vas kontinuirano motriti, motivirati i pobrinuti se za važ uspjeh. Krenite!

TERETANA

Teretana je opremljena BODYTONE spravama koje su dizajnirane tako da će svaki Vaš pokret biti pravilno izveden, učinkovit te u potpunosti siguran.

CJENIK

Pogledajte cjenik, pronađite pravi trening za sebe i krenite vježbati u Aquila Fitness Centru. Čekamo vas!

INFRATRAINER

Otkrijte INFRATRAINER, ležeći bicikl koji pomaže u oblikovanju tijela već nakon prvog tretmana.

Kontakt

MTC Centar, Športska 6a, Čakovec

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak: 7.00-14.00; 15:00-22:00
Subota: 9.00-16.00
Nedjelja: 17.00 - 20.00

Telefon: 040/321-062
aquilafitnesscentar@gmail.com

Imaš pitanje? Javi nam se

GDPR