Individualni treninzi

Za one koji trening vole raditi individualno, a željeli bi da ih pritom prati profesionalac, osobni treninzi idealna su opcija. Osobni trening izvrstan je za početnike koji žele što bolje savladati tehniku treniranja, ali i za napredne vježbače čiji treninzi zahtijevaju nadzor. Uz osobni trening puno je brže i lakše doći do željenog cilja.

Najvažnije je da osobni trener motivira vježbača! Svi znamo koliko je bitna motivacija. Najčešći razlog zašto mnogi nikada ne ostvare svoje ciljeve, kako u fitnessu, tako i u životu općenito je upravo zato što nemaju, ili s vremenom izgube, motivaciju.

Osobni trener iz Vas će izvući maksimum, tri ponavljanja više i nepropušteni trening.

Zašto individualni trening?

1. NEPREKIDNA MOTIVACIJA 2. REZULTATI 3. STRUČNO VODSTVO 4. SIGURNO VJEŽBANJE 5. UNAPREĐENJE ZNANJA 6. PERSONALIZIRANI FITNESS PROGRAM Ne postoji cilj koji za nas ostaje nedostižan. Osobni treneri imaju vrhunsku naobrazbu, kontinuirano pohađaju stručna usavršavanja, vremenski su fleksibilni i u stanju su se brzo prilagoditi potrebama klijenata.

“Tjelesna kondicija nije samo jedan od najvažnijih ključeva za zdravo tijelo, to je temelj dinamične i kreativne intelektualne aktivnosti.”

– John F. Kennedy

GRUPNI TRENINZI

Želite li vježbati u društvu i pod stručnim vodstvom, pridružite se grupnim treninzima. Pogledajte raspored i podružite nam se na grupnom treningu već danas uz najbolju ekipu za vježbanje.

TERETANA

Teretana je opremljena BODYTONE spravama koje su dizajnirane tako da će svaki Vaš pokret biti pravilno izveden, učinkovit te u potpunosti siguran.

CJENIK

Pogledajte cjenik, pronađite pravi trening za sebe i krenite vježbati u Aquila Fitness Centru. Čekamo vas!

RASPORED TRENINGA

Raspored individualnih treninga prema dogovoru, a grupni birate prema terminu koji Vam najviše odgovara.

Kontakt

MTC Centar, Športska 6a, Čakovec

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak: 7.00-14.00; 15:00-22:00
Subota: 9.00-16.00
Nedjelja: 17.00 - 20.00

Telefon: 040/321-062
aquilafitnesscentar@gmail.com

Imaš pitanje? Javi nam se

GDPR