Teretana

Ako se odlučite trenirati samostalno u teretani, nudimo Vam vježbanje u moderno opremljenoj teretani. Teretana je opremljena Matrix i Bodytone spravama koje su dizajnirane tako da će svaki Vaš pokret biti pravilno izveden, učinkovit te u potpunosti siguran. Kardio trening možete napraviti na Lifefitness i Assault trakama za trčanje i orbitrecima, spinning biciklima te veslačkim ergometrima. Za sve Vas željne trčanja, imamo i kružnu stazu za trčanje dužine 75 metara.

Vježbanje u teretani sjajan je način za razvoj mišićne snage i mase. Ciljanim vježbama mišića moguće je postići brz i efikasan razvoj mišića, i to bez gubitka previše vremena.
Teretana je pod nadzorom trenera od ponedjeljka do petka, od 7.00 do 21.00.

Naši treneri spremni su Vam objasniti funkcioniranje sprava u teretani te sugerirati nekoliko varijacija izvedbi kako biste do svojeg cilja došli što bolje, brže i zabavnije.

Individualni program vježbanja

U našem centru imate opciju izrade individualnog programa vježbanja. Prilikom izrade programa prvo odrađujemo inicijalno testiranje da bi program bio u skladu s Vašim mogućnostima. Također uzimamo u obzir Vaše želje i ciljeve. Individualni program vježbanja sastoji se od nekoliko kombinacija treninga koje odrađujete unutar tjedna i koji se ciklički ponavljaju. Kada dobijete svoj program, uz njega ide i sat poduke s trenerom koji će Vam objasniti koja se vježba kako izvodi.

Takav program nažalost ima svoj “rok trajanja” od 6 do 8 tjedana. Zašto? Zato što je naše tijelo čudesan stroj koji se u stanju na sve adaptirati, pa kada trening postane prelagan, moramo ga pojačati da bismo i dalje imali pozitivne učinke.

Besplatni pokazni trening

Jednom kada dobijete svoj program, uz njega ide i besplatni pokazni trening, sat poduke s trenerom koji će Vam objasniti kako se koja vježba izvodi. Jednom kada se Vaše tijelo prilagodi, plan treba mijenjati da biste mogli napredovati.

Mogućnost izrade plana vježbanja

U našem centru možemo vam izraditi plan vježbanja. Plan vježbanja sastoji se od nekoliko kombinacija treninga koje odrađujete unutar tjedna i koji se ciklički ponavljaju. Kada dobijete svoj program, uz njega ide i sat poduke s trenerom.

“Tjelesna kondicija nije samo jedan od najvažnijih ključeva za zdravo tijelo, to je temelj dinamične i kreativne intelektualne aktivnosti.”

– John F. Kennedy

CJENIK

Pogledajte cjenik, pronađite pravi trening za sebe i krenite vježbati u Aquila Fitness Centru. Čekamo vas!

RASPORED TRENINGA

Raspored individualnih treninga prema dogovoru, a grupni birate prema terminu koji Vam najviše odgovara.

Kontakt

MTC Centar, Športska 6a, Čakovec

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak: 7.00-14.00; 15:00-22:00
Subota: 9.00-16.00
Nedjelja: 17.00 - 20.00

Telefon: 040/321-062
aquilafitnesscentar@gmail.com

Imaš pitanje? Javi nam se

GDPR