O nama

Aquila Fitness Centar otvoren je 23. 9. 2016. te je najmoderniji fitness centar u regiji. Prostire se na 1600 m2 te ima sve što vježbaču treba na jednom mjestu. Teretana je opremljena Matrix i Bodytone spravama koje su dizajnirane tako da će svaki Vaš pokret biti pravilno izveden, učinkovit i u potpunosti siguran. Kardio trening možete napraviti na Lifefitness i Assault trakama za trčanje, pokretnim stepenicama i orbitrecima, spinning biciklima te veslačkim ergometrima. Za sve željne trčanja imamo i kružnu stazu za trčanje dužine 75 metara.

Specifični smo po provođenju funkcionalnog treninga te po ponudi treninga namijenjenog samo ženama. U ponudi imamo više od 6 različitih grupa treninga, a grupni se treninzi odvijaju u dvije dvorane. Namijenjeni su muškarcima i ženama svih razina fizičke spreme.

Aquila fitness centar na prvo mjesto stavlja zdravlje, pravilno vježbanje i kako do željenih rezultata pravilnim putem. Aquila tim čine stručnjaci iz područja kineziologije, kineziterapije i fitnessa. Postanite Aquila članovi i naučite pravilno vježbati, osjećajte se zdravije, vitalnije i puni energije.

“Tjelesna kondicija nije samo jedan od najvažnijih ključeva za zdravo tijelo, to je temelj dinamične i kreativne intelektualne aktivnosti.”

– John F. Kennedy

Goran Vuk

trener grupnih i individualnih treninga, apsolvent Više trenerske škole na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, smjer Kondicijska priprema sportaša i rukomet. Certificirani Basic Pro Coach. 

Nikola Magdalenić

vlasnik i voditelj, student Kineziološkog fakulteta, stručni studij za izobrazbu trenera, smjer fitness.

CJENIK

Pogledajte cjenik, pronađite pravi trening za sebe i krenite vježbati u Aquila Fitness Centru. Čekamo vas!

RASPORED TRENINGA

Raspored individualnih treninga prema dogovoru, a grupni birate prema terminu koji Vam najviše odgovara.

Kontakt

MTC Centar, Športska 6a, Čakovec

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 7.00-22:00

Subota: 9.00-15.00

Nedjelja: 17.00 - 20.00

Telefon: 091 143 3464

aves.aquila.ck@gmail.com

aquilafitnesscentar@gmail.com

Imaš pitanje? Javi nam se

GDPR