O nama

Aquila Fitness Centar otvoren je 23. 9. 2016. te je najmoderniji fitness centar u regiji. Prostire se na 1400 m2 te ima sve što vježbaču treba na jednom mjestu. Teretana je opremljena Matrix i Bodytone spravama koje su dizajnirane tako da će svaki Vaš pokret biti pravilno izveden, učinkovit i u potpunosti siguran. Kardio trening možete napraviti na Lifefitness i Assault trakama za trčanje, pokretnim stepenicama i orbitrecima, spinning biciklima te veslačkim ergometrima. Za sve željne trčanja imamo i kružnu stazu za trčanje dužine 75 metara.

Specifični smo po provođenju funkcionalnog treninga te po ponudi treninga namijenjenog samo ženama. U ponudi imamo više od 6 različitih grupa treninga, a grupni se treninzi odvijaju u dvije dvorane. Namijenjeni su muškarcima i ženama svih razina fizičke spreme.

Aquila fitness centar na prvo mjesto stavlja zdravlje, pravilno vježbanje i kako do željenih rezultata pravilnim putem. Aquila tim čine stručnjaci iz područja kineziologije, kineziterapije i fitnessa. Postanite Aquila članovi i naučite pravilno vježbati, osjećajte se zdravije, vitalnije i puni energije.

“Tjelesna kondicija nije samo jedan od najvažnijih ključeva za zdravo tijelo, to je temelj dinamične i kreativne intelektualne aktivnosti.”

– John F. Kennedy

Ines Okun

koordinatorica i trenerica grupnih i individualnih treninga. Obrazovanje: magistra ekonomije, usmjerenje menadžment i poduzetništvo. Licencirana je fitness trenerica, usmjerenje teretana.

Damir Režek

trener grupnih i individualnih treninga, diplomirani kineziolog na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu sa završenim dodatnim usavršavanjem u smjeru fitnessa.

Nikola Magdalenić

vlasnik i voditelj, student Kineziološkog fakulteta, stručni studij za izobrazbu trenera, smjer fitness.

Jura Soldat

Voditelj teretane. Trener grupnih i individualnih treninga te kondicijskih priprema sportaša. Licencirani fitness trener. Training for Warriors instructor, Kettlebell instructor, Steve Maxwell Pro Trainer, Basic Pro Coach.

Dominik Krištofić

trener individualnih treninga i djelatnik recepcije, licencirani trener powerliftinga i sportova snage, višestruki državni prvak u powerliftingu i bench pressu.

Goran Vuk

trener grupnih i individualnih treninga, apsolvent Više trenerske škole na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, smjer Kondicijska priprema sportaša i rukomet. Certificirani Basic Pro Coach.

CJENIK

Pogledajte cjenik, pronađite pravi trening za sebe i krenite vježbati u Aquila Fitness Centru. Čekamo vas!

RASPORED TRENINGA

Raspored individualnih treninga prema dogovoru, a grupni birate prema terminu koji Vam najviše odgovara.

Kontakt

MTC Centar, Športska 6a, Čakovec

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak: 7.00-14.00; 15:00-22:00
Subota: 9.00-16.00
Nedjelja: 17.00 - 20.00

Telefon: 040/321-062
aquilafitnesscentar@gmail.com

Imaš pitanje? Javi nam se

GDPR