Program life transformation

Trening je primjeren za potpune početnike u fitnes svijetu, odnosno osobe s viškom kilograma (8kg na više), osobama s bolovima u leđima i zglobovima (sjedilački način života, nikakva aktivnost) te osobama s lošim ili nikakvim prehrambenim navikama uz problem pušenja i alkohola. Osmišljen je tako da olakša ljudima borbu s viškom kilograma i manjkom tjelesne aktivnosti.

Grupa je limitirana na 10  do 12 osoba kako bi se od svake osobe mogao izvući maksimalan angažman, a slijedom toga i željeni napredak. Program nikome ne garantira uspjeh, jer uspjeh ovisi o svakom pojedincu zasebno, ali je izrađen na temelju dugogodišnjeg iskustva trenerice s klijentima u borbi protiv viška kilograma i s namjerom da svima olakša put prema napretku.

Prva tri mjeseca provodi se „  osnovni “ program LIFE TRANSFORMATION. Glavni cilj programa je postupno uvođenje korisnika u trenažni proces. Radi se na poboljšanju mobilnosti i fleksibilnosti, smanjenju i uklanjanju bolova u kralježnici i zglobovima, učenje tehnike dizanja i disanja, osnovna znanja o zdravoj prehrani te postupno usvajanje prehrambenih navika.

“Tjelesna kondicija nije samo jedan od najvažnijih ključeva za zdravo tijelo, to je temelj dinamične i kreativne intelektualne aktivnosti.”

– John F. Kennedy

CJENIK

Pogledajte cjenik, pronađite pravi trening za sebe i krenite vježbati u Aquila Fitness Centru. Čekamo vas!

INFRATRAINER

Otkrijte INFRATRAINER, ležeći bicikl koji pomaže u oblikovanju tijela već nakon prvog tretmana.

Kontakt

MTC Centar, Športska 6a, Čakovec

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak: 7.00-21:00
Subota: 9.00-15.00
Nedjelja: 17.00 - 20.00

Telefon: 091 143 3464
aves.aquila.ck@gmail.com
aquilafitnesscentar@gmail.com

Imaš pitanje? Javi nam se

GDPR