Spoj sporta i elegancije

Ovih dana dogodila se zanimljiva suradnja poznate dizajnerice Ane Kraš i Aquila fitness centra. Suradnja je rezultirala dizajniranjem kolekcije koja donosi trenirke, tajice i tunike za žene.

Od sad možete potražiti u Aquila fitness centru sportsku kolekciju koja će Vam idealno pristajati bez obzira na životnu dob i veličinu konfekcijskog broja.

Imali smo ideju kako želimo trenirku koja je spoj sporta i eleganciju te koja je nosiva u više prigoda, a Ana Kraš nam je pomogla u tome svojim jedinstvenim dizajnom.

Ana Kraš ističe da je tijekom dizajniranja kolekcije vodila se idejom da napravi dizajn za žene srednjih godina, ženama kojima je bitan izgled, koje žele uživat u životu, brinu o sebi i svojem izgledu, te su svjesne svoje važnosti i želi uživati u svakoj sekundi,. Žene koje vole vježbati jer ih to oslobađa od svakodnevnog stresa ali da si ponekad bez grižnje savjesti priušte kolačić. Iz tog razloga nastala je ovakva kreacija u kojoj se možete osjećati ugodno i u slobodnim trenucima biti drugačije i posebne.

Trenirke možete isprobati i kupiti u Aquila fitness centru. Za više informacija javite se na recepciji Aquila fitness centra.

Aquila tim na Ožujskim susretima žena u kolekciji Ane Kraš.