Osobni treninzi


Individualni trening

Za one koji trening vole raditi individualno, a željeli bi da ih pritom prati profesionalac, osobni treninzi idealna su opcija. Osobni trening izvrstan je za početnike koji žele što bolje savladati tehniku treniranja ali i za napredne vježbače čiji treninzi zahtijevaju nadzor jer uz osobni trening puno je brže i lakše doći do željenog cilja.

Najvažnije je da osobni trener motivira vježbača! Svi znamo koliko je bitna motivacija, najveći razlog zašto mnogi nikada ne ostvare svoje ciljeve, kako u fitnessu, tako i u životu općenito je upravo zato jer nemaju ili s vremenom izgube motivaciju.
Osobni trener će iz Vas izvući maksimum, tri ponavljanja više, nepropušteni trening..

Zašto osobni treninzi?
1. NEPREKIDNA MOTIVACIJA
2. REZULTATI
3. STRUČNO VODSTVO
4. SIGURNO VJEŽBANJE 
5. UNAPREĐENJE ZNANJA
6. PERSONALIZIRANI FITNESS PROGRAM

Individualni program vježbanja – u našem centru imate opciju izrade individualnog programa vježbanja. Prilikom izrade programa prvo odrađujemo inicijalno testiranje kako bi program bio u skladu sa vašim mogućnostima, također uzimamo u obzir vaše želje i ciljeve. Sastoji se od nekoliko kombinacija treninga koje odrađujete unutar tjedna i koji se ciklički ponavlja. Kada dobijete svoj program uz njega ide i sat poduke s trenerom koji će vam objasniti koja se vježba kako izvodi. Takav program na žalost ima svoj “rok trajanja” od 6 do 8 tjedana. Zašto? Zato što je naše tijelo čudesan stroj koji se u stanju na sve adaptirati, pa kada trening postane prelagan, moramo ga pojačati kako bi i dalje imali pozitivne učinke.

 

Osobni trening uz MOGY aplikaciju

Aplikacija pruža jedinstveni način komuniciranja i organiziranja planova vježbanja između osobnih trenera i njihovih klijenata. Program vježbanja koji je izrađen prema vašim potrebama prikazuje se na zaslonu mobitela te pomoću aplikacije na mobitelu pratite način izvođenja vježbi te napredak i statistiku.

  • Namijenjen je ženama i muškarcima svih razina fizičke spreme
  • Program traje 4 tjedna i aktivira se vašim prvim treningom.
  • Treninzi se izvode 3 puta tjedno, kada vam najviše odgovara.
  • Tokom programa, trener će vas pratiti i intervenirati kada je potrebno.
  • Mogućnost tjedne konzultacije
  • Nakon programa, trener će Vam preporučiti napredni porogram prilagođen vašim ciljevima i mogućnostima

 

Naši treneri

20161123_133901

Jura

20161123_133832

Damir

Ana