Ines Okun – trenerica i koordinatorica Aquila centra

Moje ime je Ines Okun, rođena sam 01.03.1993. u Čakovcu, magistra sam ekonomije usmjerenje menadžment i poduzetništvo.
Još u ranom djetinjstvu pokazala sam talent, volju i želju za sportom. Trenirala sam atletiku u Atletskom klubu Međimurje. Kasnije sam se okušala i u drugim sportovima kao što su košarka, nogomet i rukomet. Osim toga, s ponosom mogu reći da sam tijekom svog profesionalnog bavljenja atletikom bila članica Hrvatske atletske reprezentacije.
2011. godine upisala sam fakultet ekonomije u Puli, želja je postojala za studiranjem kineziologije no okolnosti su me odvele u svijet poslovne ekonomije. Što se kasnije pokazao odličan izbor. Ujedno sam završila fitness učilište te sam licencirani fitness trener u teretani.

Tijekom studiranja nastavila sam s aktivnim bavljenjem sportom te sam za vrijeme studiranja nastupila na brojnim natjecanjima i postigla zavidne rezultate. Uz to rano sam počela pohađati teretanu i zavoljela je na prvu. Imala sam prilike raditi kao student u teretani (Athletic Gym Pula) gdje sam stekla znanje i praksu.
Također volontiram u biciklističkoj školi Mura Avantura s uzrastima od 4 do 9 godina te sam ujedno i licencirani natjecatelj Mure Avanture u cestovnom biciklizmu.

U Aquila fitness centru počela sam raditi 2016. godina nakon završetka studija kao koordinator fitness i wellness centra. Izrazito sam sretna što sam spojila zanimanje sa svojom najvećom ljubavi. Tijekom svog rada pokušavam približiti klijentima zdravi način življenja, uzeti u obzir potrebe klijenata te zajedno sa trenerima na redovnim sastancima sve negativne događaje svesti na minimum.

Osim kvalitetnog vođenja fitness i wellness centra, cilj mi je promijeniti loše prehrambene navike kod klijenata. Svakodnevnim vježbanjem i pravilnom prehranom ne samo da ćete izgledati odlično već smanjujete rizik od raznih bolesti.

Vidimo se u Aquila fitness centru!!!

Kontakt: 091 1433473
Mail:
ines@aquila-fitness.com
wellness@aquila-fitness.com