Damir Režek – magistar kineziologije

Rođen sam u Čakovcu 4.7.1989 godine. Osnovnu i srednju školu pohađao sam u Prelogu, a nakon završene srednje ekonomske škole krenuo sam na studij u Zagreb.

Svakodnevno čitam stručnu literaturu, pratim poznate trenere, te se trudim biti u toku s najnovijim saznanjima iz područja fitnessa, bodybuildinga i nutricionizma.
Svoj akademski put sam iskristalizirao stečenom diplomom na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu sa završenim dodatnim usavršavanjem u smjeru fitnessa.

Imam bogato iskustvo u osmišljavanju i vođenju individualnih te grupnih treninga rekreativaca i sportaša. Trenerski put sam započeo u DG Sportu u Prelogu te nakon upisa na fakultet nastavio u teretanama diljem Zagreba (XXL1, XXL2, Fitness Forma, Fitness Futura).

Također volontiram u Univerzalnoj sportskoj školi Loptica s mlađom populacijom 4-6 godina te na Sportskim igrama mladih koje se održavaju u Prelogu. Kroz pažljivo osmišljen trening prednost dajem funkcionalnom dijelu koji utječe na razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, smanjenje masnog tkiva kao i na povećanje mišićne mase.

Svoj pristup metodici funkcionalnog fitnesa upotpunjavam elementima bodybuildinga, te isto mogu ponuditi i klijentima u teretani. Kombinacijom funkcionalnog treninga i korištenjem sprava u teretani postižu se još bolji rezultati s ciljem poboljšanja vlastitog izgleda i estetike Prilikom treniranja svojih klijenata uspostavljam iskren i prijateljski odnos, jer obostranu motiviranost smatram najvažnijim preduvjetom za ostvarenje dugotrajnih rezultata.