Ana Branović – magistar kineziologije

Rođena sam 6. srpnja 1990. godine u Čakovcu. Osnovnu i srednju školu pohađala sam u Austriji, te sam se tijekom djetinjstva bavila baletom, tenisom i plivanjem. Profesionalno sam se nastavila baviti plivanjem i natjecala se za klub SC Raiffeisen Mürzzuschlag u Austriji.

Nakon završenog školovanja u Austriji odlučila sam upisati Kineziološki fakultet u Zagrebu. Diplomirala sam 2014. godine sa stručnom kvalifikacijom za rad u Kineziterapiji. Stručno usavršavanje odradila sam u Općoj bolnici Čakovec na odjelu fizikalne medicine i rehabilitacije.

Kao trener u Aquila Fitness Centru usmjerena sam na Kineziterapiju. Kineziterapija označava liječenje pokretom kojim se uspostavlja ponovni balans lokomotornog sustava. Koriste se preventivne vježbe u svrhu sprečavanja ozljeda, vježbe mobilnosti, snage, propriocepcije i balansa u rehabilitaciji, te korektivne vježbe kod deformacija lokomotornog sustava.

Prvenstveno sam posvećena zdravlju i edukaciji svojih polaznika. Puno pozornosti pridajem tehnici izvođenja vježbi kako bi svaki pojedinac i samostalno mogao provoditi naučene vježbe bez opasnosti od ozljeđivanja. Osim grupnih i individualnih treninga provodim sportsku i medicinsku masažu.