Grupni treninzi

Raspored grupnih programa – aktivan

 

AQUILA EXTREME – program se temelji na konstantno promjenjivim, visoko intenzivnim funkcionalnim pokretima. Kružni trening sastoji se od stanica koje se izvode jedna za drugom uz kombinaciju vježbi za gornji i donji dio tijela. Vježbe s kojima ćete se najčešće susresti u ovom načinu treninga bit će olimpijska dizanja, elementi gimnastike te metaboličke vježbe. Tako će prilikom ovoga oblika treninga najzastupljenije vježbe biti mrtva dizanja, čučnjevi, iskoraci, potisci, zgibovi, skokovi, swingovi… Namijenjen je ženama i muškarcima visoke razine fizičke spreme.

BOOT CAMP – trening u kojem u 60 minuta aktivirate sve mišićne skupine uz upotrebu raznih rekvizita (girje, medicinke, šipke, TRX, gume, bučice…) i vlastitog tijela, a temelji se na principu kružnoga treninga. Posebnost je https://www.youtube.com/watch?v=7CgcOSSUJoY&feature=youtu.beovoga treninga u tome što istovremeno djeluje na reduciranje masnoga tkiva, oblikovanje i podizanje tonusa tijela te povećanje snage i izdržljivosti. Namijenjen je ženama i muškarcima svih razina fizičke spreme.

SLIM & FIT– (Trbuh – Stražnjica – Noge) – trening je srednjeg intenziteta i vježbe se izvode vlastitim tijelom i upotrebom rekvizita kao što su elastične gume, lopte, bučice malih težina… Koncept vježbi ciljano utječe na oblikovanje i učvršćivanje „kritičnih“ dijelova tijela, odnosno na oblikovanje mišića nogu, stražnjice te topljenje masnih naslaga na trbuhu, bokovima i oko struka. Namijenjen je ženama svih razina fizičke spreme.

VIDEO (klik na link): SLIM & FIT

CORE FIT/ PILATES – program laganog do srednjeg intenziteta kojim se jačaju mišići stabilizatori kralježnice a istežu i relaksiraju napeti mišići u području vrata, ramena i zdjelice. Provode se vježbe jačanja, istezanja i disanja uz pomoć vlastite težine tijela, lopti i traka. Program vježbi koji uz vježbe disanja pomaže u oslobađanju stresa, te učvršćivanju tijela. Core fit/ Pilates je namijenjen svim dobnim skupinama i različitim stupnjevima kondicije.

SENIOR FIT – program koji se temelji na vježbama prilagođenim umirovljenicima s ciljem poboljšanja pokretljivosti, izdržljivosti i tonusa te općenito boljega psihofizičkog stanja. Sve vježbe niskog su intenziteta, a dominantno se izvode korektivne vježbe za kralješnicu, vježbe za razvoj pokretljivosti, stabilnosti, te za razvoj aerobne izdržljivosti. Namijenjen je umirovljenicima svih razina fizičke spreme.

YOGA – služi za poboljšanje općeg stanja organizma, za opuštanje i uklanjanje napetosti, za poboljšanje svih tjelesnih sustava, te za građenje snage i fleksibilnosti. Vježbe se izvode s punom pažnjom i uz kontrolu daha. Sat joge sastoji se od vježbi disanja, tjelesnog istezanja, relaksacije i meditacije. Namijenjena je polaznicima svih dobnih skupina i tjelesnih sposobnosti.