1.godišnjica Aquila fitness centra i Dani otvorenih vrata Multitematskog centra

 

Pozivamo Vas 22. i 23.rujna na Dane otvorenih vrata Multitematskog centra (MTC-a) u Čakovcu. Otvaramo svoja vrata svim posjetiteljima kako bi se mogli informirati  i upoznati sa sadržajima koje nudi naš centar.

Aquila fitness centar slavi svoju prvu godinu rada. Iskoristite dva dana besplatnog treniranja u teretani, isprobajte grupne treninge i sudjelujte na radionicama.

Samo za Vas osigurali smo besplatnu konzumaciju zdravih napitaka. U petak od 18.00 sati promocija i degustacija proizvoda Protein.si, a u subotu od 09:00 sati konzumacija prirodnih sokova opg Marciuš i Hažić ,a tu je i superfoods proteinske kaše Encian i smoothie iz Aquila bara.

Dani otvorenih vrata Frizerskog salona by Iva Oletić

Frizerskog salona Iva by Ivana Oletić u sklopu MTC centra! Ovim putem želimo Vam zahvaliti na vašoj vjernosti ali također svim i malo znatiželjnim posjetiteljima približiti što nudi Salon Iva.

U petak  (17:00 h- 21:00h) Vas educiramo , savjetujemo i učimo Vas malim trikovima kako zablistati u svojoj kosi i kad frizer nije pri ruci. Iskoristite besplatno savjetovanja vrhunskog stručnjaka za kosu i internacionalnog edukatora Ivane Oletić. Očekuju Vas i poklončići!

U subotu (08:00-15:00) ćemo Vas sve koji najavite termin unaprijed razmaziti besplatnim vrhunskim terapijama, wellnessom kose te jednostavnom frizurom uz nezaobilazno savjetovanje.

Dani otvorenih vrata u salonu ljepote Esensa!

Povodom dana otvorenih vrata u salonu ljepote Esensa, za Vas smo pripremili dijagnostiku kože lica, popuste na tretmane te male poklone iznenađenja!

U suradnji sa Skeyndor Hrvatska pripremili smo Vam jedinstvenu ponudu za njegu lica koja uključuje profesionalnu dijagnozu kože lica najnovijom Skeyndor tehnologijom uz predloženi intenzivni Skeyndor tretman njege lica prema problematici kože.

Parametri koji se mjere su: SEBUM(tip kože), HIDRATACIJA, PORE, AKNE, MRLJE, BORE te KERATIN.

Skeyndor dijagnostiku kože lica poklanjamo Vam besplatno, a uz savjetovanje koji tretman preporučamo prema problematici kože dajemo poklon bon od 30% popusta, a tu su i paketići iznenađenja!

Rezervirajte svoje mjesto 22.09.2017. od 17.00-21.00h te 23.09 od 9.00 – 15.00h na ☎ 097 606 2929. Počastite sebe i svoje lice fantastičnim tretmanom nakon kojeg ćete jednostavno blistati!